Idioma


Home Enquesta

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ USUARIS DELS MD DE LA LÍNIA R-11 (Portbou – BCN)

Presentació

La Plataforma d’Usuaris de Renfe Portbou – Barcelona ha considerat oportú i interessant de conèixer el grau de satisfacció que tenen les persones usuàries dels trens “Media Distancia” operats per Adif a la línia R-11, entre Portbou i Barcelona.

Per a això ha elaborat l'“Enquesta de satisfacció dels usuaris/àries dels Media Distancia de la Línia R-11”. L’Enquesta és totalment anònima, i els seus resultats es presentaran als òrgans responsables del trànsit ferroviari per tal que puguin millorar el servei, als diferents grups polítics perquè tinguin un coneixement directe de la nostra percepció del servei, així com a la premsa per tal que els donin a conèixer al conjunt de la societat.

Per això, et preguem que respongui a aquesta Enquesta, que està disponible a la pàgina web
www.usuaris-renfe.com/index.php/enquesta.

És important que el màxim número d’usuaris la responguem, perquè així disposarem d’una estadística molt més acurada de les mancances i millores que es podrien fer a la R-11.

 
En cas que vulgueu col·laborar puntualment amb la Plataforma d’Usuaris de de Renfe Portbou - Barcelona, podeu escriure un correu electrònic a l'adreça usuarisrenfe@gmail.com